Noedels met Maleise groenten en Sweet & Sour viskoekjes

Noedels met Maleise groenten en Sweet & Sour viskoekjes

Deze noedels met Maleisische groenten en Sweet & sour viskoekjes is extra lekker en gezond door Conimex Woksaus Sweet & Sour, Conimex Wokolie en Conimex Wok noedels Kant en Klaar. In een half uurtje tijd staat dit verrukkelijke noedel-gerecht voor 2 personen al op tafel. Groot succes als romantisch diner voor 2.

Servings

2

Prep

20 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 ui
  • 200 g malse visfilets (bijv. koolvis- of pangasiusfilet)
  • 4 el fijgehakt koriander
  • 2 el maizenapoeder
  • 80 ml Conimex Woksaus Sweet & Sour 175ml
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 400 g Oosterse roerbakgroenten
  • 150 g Conimex Wok noedels Kant en Klaar
  • 25 g gezouten pinda's
  • Serveergrootte 2

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 667
    • Eiwitten 30.3g
    • Koolhydraten incl. vezels 73.8g
    • Koolhydraten excl. vezels 62.2g
    • Suikers 29.4g
    • Vezels 11.6g
    • Vetten 27.1g
    • Verzadigde vetten 4.6g
    • Onverzadigde vetten 17.6g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 4.7g
    • Meervoudig onverzadigd vet 2.2g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 70mg
    • Natrium 1053mg
    • Zout 2.62g
    • Calcium 4%
    • Ijzer 13%
    • Potassium 18%
    • Vitamine C 5%
    • Vitamine A 3%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Pel de ui. Hak de ui en de visfilets in een keukenmachine of met een scherp mes fijn. Meng met 2 el koriander, de maizena en 1 el van de Conimex Woksaus Sweet & Sour. Vorm 6 platte koekjes van het visgehakt.

  2. Verhit een hapjespan, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en bak hierin de viskoekjes in ca. 5 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar.

  3. Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de groenten 3 minuten. Voeg de Conimex Wok noedels Kant en Klaaren de pinda.