Noedels met Chinese Sweet & Sour groenten en cashewnoten

Deze noedels met Chinese Sweet & Sour groenten en cashewnoten staat binnen de 15 minuten al op tafel. Vanaf nu heb je nooit meer een excuus om niet een zeer smakelijk en gezonde noedelgerecht te bereiden door tijdgebrek. Extra lekker en gezond door Conimex Woksaus Sweet & Sour en Conimex Wok noedels Kant en Klaar. Serveer deze heerlijke noedels-maaltijd natuurlijk met Conimex Kroepoek Cassave.

4 stemmen

15 min
Pittig

Ingrediënten (voor 2 porties)

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Maak de rode peper schoon en snijd in zo dun mogelijke reepjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en roerbak hierin de roerbakgroenten 3 minuten. Schep de Conimex Woksaus Sweet & Sourer door en verwarm alles 5 minuten.

Verhit ondertussen een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de peperreepjes 1 minuut. Voeg de Conimex Wok noedels Kant en Klaar, de cashewnoten en de helft van de groene kruiden toe en wok 2 minuten.

Verdeel de noedels en de Sweet & Sour groenten over 2 grote kommen, bestrooi met de Conimex Kroepoek Cassave en de rest van de groene kruiden.

Serveertip

Geef bij de noedels met Chinese Sweet & Sour groenten en cashewnoten lekker frisse Conimex Atjar Tjampoer en lekker Ketjap Manis om over de noedels te druppelen.

Variaties

Lekker ander kan ook: De roerbakgroenten kunnen worden vervangen door in reepjes gesneden paksoi en voor een niet-vegetarische variant: voeg uitgebakken blokjes spek toe.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 737,0 kcal
Proteïnes 15,6 g
Suikers 31,0 g
Vezels 11,4 g
Vetten: 38,6 g
- Verzadigde vetten 6,5 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 169,2 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 0,0 mg
Sodium 1.585,9 mg

* 1 portie = 100 g