Ingrediënten
ongegroepeerd
- 0.5 rode peper
- 2 el Conimex Wok Olie
- 400 g chinese roerbakgroenten
- 80 ml Conimex Woksaus Sweet & Sour 175ml
- 150 g Conimex Wok noedels Kant en Klaar
- 75 g geroosterde gezouten cashewnoten
- 2 el fijgehakt groene kruiden (bijv. bieslook, koriander en/of peterselie)
- 30 g Conimex Cassave 75g
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Maak de rode peper schoon en snijd in zo dun mogelijke reepjes.
-
Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en roerbak hierin de roerbakgroenten 3 minuten. Schep de Conimex Woksaus Sweet & Sourer door en verwarm alles 5 minuten.
-
Verhit ondertussen een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de peperreepjes 1 minuut. Voeg de Conimex Wok noedels Kant en Klaar, de cashewnoten en de helft van de groene kruiden toe en wok 2 minuten.
-
Verdeel de noedels en de Sweet & Sour groenten over 2 grote kommen, bestrooi met de Conimex Kroepoek Cassave en de rest van de groene kruiden.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Het is heerlijk een bij Bami of Nasi Goreng gerecht
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Geraspte kokos wordt gemaakt van het vruchtvlees van de kokosnoot. Het wordt in heel Azie gebruikt in curry's, soepen en als garnering (seroendeng).
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten. Strooi de uitjes pas vlak voor het opdienen over het gerecht.