Nasi Speciaal met kip en limoen

De lekkerste nasi speciaal met kip en limoen maak je natuurlijk met Conimex voor Nasi Speciaal. Extra lekker en gezond door Conimex Ketjap Manis, nasigroentes en kipfilet. Serveer deze nasi voor 4 personen uit de oosterse keuken met Conimex Kroepoek.

0 stemmen

20 min
Kruidig

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af, spoel met koud water en laat goed uitlekken. Snijd ondertussen de kip in stukjes. Rasp de schil van de limoen (alleen het groene deel, het wit eronder is bitter van smaak) en pers de vrucht uit.

Verhit een wok, schenk er wat Conimex Wok Olie in en wok hierin de kip 3 minuten. Roerbak dan de nasigroenten, de groentemix (uit het pakje Conimex mix voor Nasi Speciaal) en 1 dl water 5 minuten mee. Schep de rijst, de rasp, de Conimex Ketjap Manis en de (kruidenmix uit het pakje Conimex mix voor Nasi Speciaal) erdoor en bak het gerecht nog een minuut of 3. Voeg naar smaak wat limoensap toe.

Verdeel de nasi over 4 borden en strooi de Conimex Kroepoek klein naturel erover.

Serveertip

Zet bij de nasi Speciaal met kip en limoen Conimex Atjar Tjampoer op tafel.

Variaties

Vervang de Ketjap Manis door Conimex Ketjap Manis Gold voor een nog verfijnde smaak.