Ingrediënten
ongegroepeerd
- 350 g rijst
- 1 pakje Conimex mix voor Nasi Goreng
- 4 el Conimex Atjar Tjampoer
- 4 el Conimex Sambal Oelek
- 1 bakje Conimex Boemboe Sajoer Boontjes
- 500 g sperziebonen
- 4 el Conimex Ketjap Marinade
- 4 el Conimex Wokolie
- 400 g nasi groentepakket
- 400 g kippendijfilets
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Kook ze vervolgens 5 minuten beetgaar in ruim kokend water. Snij de kippendijfilet in stukjes. Marineer de kippendijfiletstukjes in 4 el Ketjap Manis marinade.
-
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Meng de mix voor Nasi Goreng met 100 ml kokend water in een kom en laat het minimaal 10 min. wellen.
-
Verhit 2 el wokolie en roerbak hierin de sperziebonen ca. 2 minuten. Voeg de boemboe Sajoer boontjes en 200 ml water toe en volg verder de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verhit in een koekenpan 2 el wokolie en bak hierin de gemarineerde kippendijfilet goudbruin en gaar.
-
Verhit in een andere wok 1 el wokolie en roerbak hierin het groentepakket kort. Voeg vervolgens de gewelde mix voor Nasi Goreng en de gekookte rijst toe en meng het geheel goed door elkaar.
-
Serveer de Sajoer boontjes, de Nasi Goreng en de kip samen op een bord, inclusief een schep sambal Oelek en Atjar Tjampoer.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.