Ingrediënten
- 400 g witte rijst
- 2 el Conimex Wokolie
- 1 zakje Conimex mix voor Nasi Goreng
- 1 ui
- 200 g verse spruitjes
- 200 g sperzieboontjes
Bereidingswijze
-
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen
-
Kook de boontjes in ruim kokend water voor 2 à 3 minuten.
-
Giet 100ml kokend water bij de Conimex Nasi Goreng Kruidenmix en laat dit gedurende 10 minuten wellen.
-
Halveer de spruitjes en snijd vervolgens in smalle reepjes.
-
Verhit 2 el Conimex Wokolie in een pan en voeg de kruidenmix en gesneden spruitjes toe. Wok dit voor circa 3 minuten.
-
Voeg de gekookte boontjes toe en wok nog 2 minuten.
-
Schep ten slotte de rijst erdoor en verwarm het geheel goed.
-
Eetsmakelijk!
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.