Ingrediënten
- 2 el Conimex Wokolie
- 1 Conimex Boemboe Nasi Goreng
- 400 g witte rijst
- 1 ui
- 1 komkommer
- 1 kleine winterpeen
- 1 rode peper
- 1 kleine prei
Bereidingswijze
-
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen.
-
Snijd de komkommer door de helft. Schraap de zaadlijsten van de komkommer eruit met een lepel. Snijd de komkommer vervolgens in reepjes van één cm dik en drie cm lang.
-
Snijd de wortel in blokjes, snipper de ui en snijd de prei in halve ringen.
-
Verhit in een wok- of koekenpan 2 eetlepels Conimex Wokolie.
-
Roerbak de groenten 2 à 3 minuten.
-
Voeg de Conimex Nasi Goreng Boemboe toe samen met 50ml water.
-
Voeg de rijst toe en roer het geheel goed door elkaar.
-
Eetsmakelijk!
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.