Nasi met gewokte kabeljauw, limoen en koriander

Heerlijke nasi met gewokte kabeljauw, limoen en koriander. Dit recept maak je eenvoudig zelf met Conimex mix voor Nasi Speciaal. Mag niet ontbreken bij een rijsttafel.

2 stemmen

15 min
Mild
Onze producten in dit recept

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wel ondertussen de Conimex mix voor Nasi Speciaal uit het pakje minstens 10 minuten in 1 dl heet water. Snijd de visfilet in blokjes van 3-4 cm.

Verhit een grote wok, schenk er 2 el Conimex Wok Olie in en wok hierin de visblokjes voorzichtig in 3 minuten gaar. Schep ze uit de wok en houd ze warm.

Zet de wok terug op het vuur en roerbak hierin de groenten 3 minuten. Rasp de schil van de limoen boven de wok. Meng er de gewelde groentemix, de kruidenmix uit het pakje en de rijst doorheen en warm het gerecht goed door.

Halveer de limoen en pers deze boven de nasi uit en schep voorzichtig de gare visblokjes erdoor. Verdeel de nasi over 4 borden en bestrooi met de koriander.

Serveertip

Geef bij de nasi met gewokte kabeljauw, limoen en koriander Conimex Atjar Tjampoer of Taugé als een frisse salade.

Variaties

Vervang de limoen door een citroen en de koriander door bieslook.