Nasi met gewokte garnalen, Thaise wokgroentes en koriander

De lekkerste nasi met gewokte garnalen, Thaise wokgroentes en koriander maak je met dit recept en Conimex Woksaus Zoete Soja eenvoudig zelf in slechts een kwartiertje tijd. Vanaf nu heb je nooit meer een excuus om niet een gezond rijstgerecht met groentes en garnalen klaar te maken voor 4 personen.

1 stem

10 min
Kruidig

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

Hak de koriander grof. Pel en snijd de knoflook in plakjes. Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en roerbak de wokgroenten 8 min. Schep 1 tl Conimex Sambal Manis, de garnalen en de knoflook erdoor en wok 3 min. mee.

Schep de rijst en de Conimex Woksaus Zoete Soja erdoor en warm goed door. Schep ¾ van de koriander door de nasi.

Verdeel de nasi over 4 kommen of borden en bestrooi met de rest van de koriander.

Serveertip

Geef er bij de gewokte garnalen-Zoete Soja nasi met koriander Conimex Kroepoek Sweet Chili bij voor een lekker knappertje.

Variaties

Vervang de garnalen door gemengde zeevruchten (ontdooid, diepvries).