Ingrediënten
ongegroepeerd
- 400 g witte rijst
- 15 g verse koriander
- 3 teentjes knoflook
- 1 el Conimex Wok Olie
- 600 g Thaise wokgroenten
- 1 tl Conimex Sambal Manis
- 400 g rauwe gepelde garnalen
- 10 el Conimex Woksaus Zoete Soja
- 1 zak 75 g Conimex Kroepoek Sumatra
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
-
Hak de koriander grof. Pel en snijd de knoflook in plakjes. Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en roerbak de wokgroenten 8 min. Schep 1 tl Conimex Sambal Manis, de garnalen en de knoflook erdoor en wok 3 min. mee.
-
Schep de rijst en de Conimex Woksaus Zoete Soja erdoor en warm goed door. Schep ¾ van de koriander door de nasi.
-
Verdeel de nasi over 4 kommen of borden en bestrooi met de rest van de koriander. Lekker met Kroepoek Sumatra.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers