Ingrediënten
- 1 zakje Conimex mix voor Nasi Speciaal
- 2 el Conimex Wokolie
- 1 ui
- 400 g bloemkool
- 2 paprika's
- 400 g witte rijst
Bereidingswijze
-
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen.
-
Voeg ondertussen in een bakje 100 ml water toe bij de Conimex groentemix en laat dit 10 minuten wellen.
-
Rasp de bloemkool fijn. Verhit en een wok- of koekenpan 2 eetlepels wokolie
-
Roerbak de ui met de paprika 2 minuten
-
Voeg de geraspte bloemkool toe in de pan. Wok deze nog een minuutje mee.
-
Voeg de gewelde Conimex groentemix toe aan de pan. Voeg wanneer het water verdampt is, de rijst en Conimex kruidenmix toe en warm op laag vuur het geheel vervolgens nog even door.
-
Eetsmakelijk!
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.