Nasi Goreng met saté

De lekkerste nasi Goreng met saté maak je eenvoudig zelf met varkenslapjes, nasigroenten en natuurlijk Conimex Boemboe Nasi Goreng. Serveer deze zelfgemaakte nasi met Conimex Seroendeng, een heerlijke mix van geroosterde kokos, pinda's en specerijen.

15 stemmen

25 min
Kruidig

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.

Snijd het vlees in blokjes van ca 2 cm, meng Conimex Satémarinade met de Conimex Wok Olie en Conimex Ketjap Manis en meng de marinade met de vleesblokjes. Een paar min laten staan en rijg de blokjes aan Conimex Satestokjes.

Rooster de saté onder de hete grill of in de grillpan in ca. 10 min aan beide kanten gaar.

Verhit een wok en bak spekblokjes in 3 min uit. Voeg de groenten toe en wok 5 min mee. Voeg de Conimex Boemboe Nasi Goreng en 0.5 dl water toe. Goed mengen. Schep de rijst erdoor en wok nog 2 min.

Verwarm de Conimex Pinda Satésaus volgens de aanwijizingen op de verpakking.

Verdeel de nasi, saté en atjar over 4 borden. Schep daar wat saus en Conimex Seroendeng over. Geef de rest van de saus erbij.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de nasi Goreng met saté,Conimex Sambal, Conimex Seroendeng en Conimex Gebakken Uitjes op tafel.