Nasi Goreng met pittige omeletrolletjes

Wil je een lekkere vegetarische Nasi Goreng maken? Dit recept is eenvoudig te maken, door de heerlijke Conimex mix voor Nasi Goreng. Met deze gekruide rijst maak je iedereen blij!

9 stemmen

35 min
Mild

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Snij de prei in ringen en de paprika in reepjes. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.

Snij de lente-ui in smalle ringetjes. Kluts 2 el Conimex sambal Oelek met de eieren in een kom en voeg als laatste de lente-ui toe. Schenk het eimengsel in een brede (koeken)pan, laat de ene kant van de omelet in ca. 3 min. gaar worden op laag vuur. Draai de omelet om en bak de andere kant in ca. 1 min. gaar. Rol de omelet op en snij deze in 4 gelijke stukken.

Meng de Conimex mix voor Nasi Goreng met 50 ml kokend water in een kommetje en laat het even wellen.

Verhit ondertussen een wok met 2 el Conimex wokolie en roerbak hierin de prei en de paprika ca. 3 min. Voeg dan de gekookte rijst en de mix voor Nasi Goreng toe aan de groenten en verwarm het geheel, al roerend, nog even door.

Serveer de pittige omeletrolletjes met de Nasi Goreng.

Serveertip

Deze ‘Vegetarische nasi, met pittige omeletrolletjes’ is ook lekker om te serveren met Conimex Bali kroepoek. Voor dunnere omeletrolletjes kun je het omeletmengsel in twee porties bakken.

Variaties

Vervang de Conimex sambal Oelek door Conimex sambal Badjak of Conimex sambal Manis voor smaak variatie.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 597,0 kcal
Proteïnes 16,8 g
Suikers 6,8 g
Vezels 6,4 g
Vetten: 21,0 g
- Verzadigde vetten 4,8 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 15,0 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 214,7 mg
Sodium 2.040,2 mg

* 1 portie = 100 g