Ingrediënten
- 350 g rijst
- 1 pakje Conimex mix voor Nasi Goreng
- 4 el Conimex Wokolie
- 4 eieren
- 2 el Conimex Sambal Oelek
- 1 prei
- 2 paprika's
- 4 lente-uitjes
Bereidingswijze
-
Snij de prei in ringen en de paprika in reepjes. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.
-
Snij de lente-ui in smalle ringetjes. Kluts 2 el Conimex sambal Oelek met de eieren in een kom en voeg als laatste de lente-ui toe. Verhit de pan met 2 el Conimex wokolie en schenk het eimengsel in de brede (koeken)pan, laat de ene kant van de omelet in ca. 3 min. gaar worden op laag vuur. Draai de omelet om en bak de andere kant in ca. 1 min. gaar. Rol de omelet op en snij deze in 4 gelijke stukken.
-
Meng de Conimex mix voor Nasi Goreng met 50 ml kokend water in een kommetje en laat het even wellen.
-
Verhit ondertussen een wok met 2 el Conimex wokolie en roerbak hierin de prei en de paprika ca. 3 min. Voeg dan de gekookte rijst en de mix voor Nasi Goreng toe aan de groenten en verwarm het geheel, al roerend, nog even door.
-
Serveer de pittige omeletrolletjes met de Nasi Goreng.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.