Nasi Goreng met pittige omeletrolletjes | Conimex recept

Nasi Goreng met pittige omeletrolletjes

Wil je een lekkere vegetarische Nasi Goreng maken? Dit recept is eenvoudig te maken, door de heerlijke Conimex mix voor Nasi Goreng. Met deze gekruide rijst maak je iedereen blij!

Servings

4

Prep

30 min

Cook time

Pittig

Ingrediënten

  • 350 g rijst
  • 1 pakje Conimex mix voor Nasi Goreng
  • 4 el Conimex Wokolie
  • 4 eieren
  • 2 el Conimex Sambal Oelek
  • 1 prei
  • 2 paprika's
  • 4 lente-uitjes
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 596
    • Eiwitten 16.8g
    • Koolhydraten incl. vezels 85.4g
    • Koolhydraten excl. vezels 78.9g
    • Suikers 7.3g
    • Vezels 6.4g
    • Vetten 21.0g
    • Verzadigde vetten 4.8g
    • Onverzadigde vetten 15.0g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 2.4g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.7g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 215mg
    • Natrium 2040mg
    • Zout 5.10g
    • Calcium 7%
    • Ijzer 30%
    • Potassium 10%
    • Vitamine C 78%
    • Vitamine A 3%

Bereidingswijze

  1. Snij de prei in ringen en de paprika in reepjes. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.

  2. Snij de lente-ui in smalle ringetjes. Kluts 2 el Conimex sambal Oelek met de eieren in een kom en voeg als laatste de lente-ui toe. Verhit de pan met 2 el Conimex wokolie en schenk het eimengsel in de brede (koeken)pan, laat de ene kant van de omelet in ca. 3 min. gaar worden op laag vuur. Draai de omelet om en bak de andere kant in ca. 1 min. gaar. Rol de omelet op en snij deze in 4 gelijke stukken.

  3. Meng de Conimex mix voor Nasi Goreng met 50 ml kokend water in een kommetje en laat het even wellen.

  4. Verhit ondertussen een wok met 2 el Conimex wokolie en roerbak hierin de prei en de paprika ca. 3 min. Voeg dan de gekookte rijst en de mix voor Nasi Goreng toe aan de groenten en verwarm het geheel, al roerend, nog even door.

  5. Serveer de pittige omeletrolletjes met de Nasi Goreng.