Ingrediënten
ongegroepeerd
- 400 g witte rijst
- 2 eieren
- 2 rode pepers
- 1 prei
- 2 teentjes knoflook
- 3 eetlepels Conimex Zoete Dikke Ketjap
- 2 eetlepels lichte sojasaus
- 1 theelepel zout
- 3 eetlepels Conimex Wokolie
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Klop ondertussen de eieren en bak deze als een omelet. Laat de omelet afkoelen.
-
Snij de prei in halve ringen en snij de rode pepers fijn. Meng de zoete dikke ketjap, het zout en de light sojasaus met 3 eetlepels water.
-
Verhit de wokolie in een wok. Fruit de prei en de pepers 1 minuutje. Pers de tenen knooflook uit en voeg de knoflook toe aan de prei en pepers. Voeg de gekookte rijst toe en bak het geheel ongeveer een minuutje op hoog vuur.
-
Blus het geheel af met het ketjap mengsel en verhit nog even goed door. Snij de omelet in reepjes en meng deze door de nasi.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.