Nasi bieslook-ananas & Kroepoek Bali

Deze nasi maken met bieslook-ananas is lekker eenvoudig. De kip en de rijst met de wokgroenten is lekker vlot klaar. De ketjap asin zorgt voor een lekkere smaak van deze nasi goreng met kroepoek bali.

8 stemmen

25 min
Mild

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de witte rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken. Meng de kipreepjes met de Conimex ketjap asin. Laat de ananas uitlekken, vang het vocht op en vul het aan met water tot 100 ml.

Verhit een wok, voeg 2 eetlepels Conimex wokolie toe en roerbak de kipreepjes 5 min. Voeg de nasigroenten toe en wok nog 5 min. Voeg de Conimex boemboe nasi goreng, het ananasvocht en de ananas toe en roerbak nog 3 min. Schep de rijst en de bieslook erdoor en warm goed door.

Verdeel de nasi over 4 kommen of borden, verdeel de Conimex kroepoek Bali over de nasi.

Serveertip

Zet bij deze nasi bieslook-ananas & kroepoek bali de Conimex Smaakmakers Gebakken Uitjes en Sambal naar keuze op tafel.