Mihoen met paniki-kip en koriander

Een heerlijk recept mihoen met paniki-kip kan ervoor zorgen dat je het water in de mond loopt. De kip in ajam paniki kruiden met mihoen en koriander is een geweldig en kruidige maaltijd.

2 stemmen

15 min
Pittig

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af, spoel ze na met koud water en laat ze goed uitlekken.

Snijd ondertussen de kipfilet in reepjes. Was en halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Was en snijd de spitskool in smalle reepjes.

Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 eetlepels Conimex wok olie in en roerbak hierin de kipfilet 5 minuten. Wok dan de paprika en de spitskool 3 minuten mee. Voeg de Conimex boemboe ajam paniki en 1 dl water toe en laat het gerecht 3 minuten pruttelen.

Schep de mihoen en de koriander erdoor en warm goed door. Serveer in diepe borden of kommen.

Serveertip

Zet Conimex Gebakken Uitjes, Seroendeng, Ketjap en/of Sojasaus, Sambal, Atjar en Kroepoek op tafel.

Variaties

Vervang de kip in deze mihoen met paniki-kip en koriander door vleesreepjes en de spitskool door Chinese kool of paksoi.