Mangodip

Mangodip

Heerlijk frisse zoete mangodip met pit. In slechts 2 minuten tijd al op tafel en extra lekker door de Conimex Sambal Oelek.

Servings

4

Prep

2 min

Cook time

Mild en kindvriendelijk

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 dl dikke yoghurt
  • 6 el mangochutney
  • 2 tl Conimex Sambal Oelek
  • 1 el citroensap
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 82
    • Eiwitten 1.1g
    • Koolhydraten incl. vezels 17.5g
    • Koolhydraten excl. vezels 17.1g
    • Suikers 16.8g
    • Vezels 0.4g
    • Vetten 0.9g
    • Verzadigde vetten 0.5g
    • Onverzadigde vetten 0.3g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.2g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.1g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 3mg
    • Natrium 513mg
    • Zout 1.28g
    • Calcium 3%
    • Ijzer 2%
    • Potassium 2%
    • Vitamine C 3%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Meng de yoghurt met de mangochutney, de Conimex Sambal Oelek en het citroensap tot een gladde saus. Zet de mangodip tot gebruik in de koelkast.