Ingrediënten
ongegroepeerd
- 1 dl dikke yoghurt
- 6 el mangochutney
- 2 tl Conimex Sambal Oelek
- 1 el citroensap
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Meng de yoghurt met de mangochutney, de Conimex Sambal Oelek en het citroensap tot een gladde saus. Zet de mangodip tot gebruik in de koelkast.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers