Kruidige mihoen met garnalen en paksoi

Dit recept mihoen speciaal met garnalen en paksoi is een fijn en klein gerecht, maar wel een hele maaltijd. In de mix voor Mihoen Speciaal van Conimex zitten alle kruiden die je nodig hebt.

1 stem

15 min
Kruidig

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Meng de gamba's met de marinademix uit het pakje Conimex mix voor mihoen speciaal en 2 eetlepels Conimex wokolie. Wel de groenten-kruidenmix uit het pakje minstens 10 minuten in 0,5 dl heet water.

Kook ondertussen de Conimex mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de noedels af, spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken. Was en snijd de paksoi in reepjes.

Verhit een grote wok, schenk 2 eetlepels wokolie in en wok hierin de gamba's 2 minuten. Roerbak dan de paksoi 2 minuten mee. Voeg de gewelde groenten-kruidenmix en de mihoen toe en warm het gerecht goed door.

Schep de mihoen in 4 diepe borden of kommen en serveer.

Serveertip

Zet voor extra smaak en pit van deze kruidige mihoen met garnalen en paksoi Conimex Kroepoek Cassave en Sambal Tjampoer op tafel.

Variaties

Bak met de paksoi de geraspte schil van een citroen mee. Bestrooi het gerecht met fijngehakte koriander.