Kruidige mihoen met garnalen en paksoi

Kruidige mihoen met garnalen en paksoi

Dit recept mihoen speciaal met garnalen en paksoi is een fijn en klein gerecht, maar wel een hele maaltijd. In de mix voor Mihoen Speciaal van Conimex zitten alle kruiden die je nodig hebt.

Servings

4

Prep

15 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 400 g rauwe gepelde gamba's
  • 1 pakje Conimex mix voor Mihoen Speciaal
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 250 g Conimex Mihoen (1 pak)
  • 1 grote paksoi
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 394
    • Eiwitten 19.6g
    • Koolhydraten incl. vezels 61.1g
    • Koolhydraten excl. vezels 59.0g
    • Suikers 3.5g
    • Vezels 2.1g
    • Vetten 8.3g
    • Verzadigde vetten 1.5g
    • Onverzadigde vetten 6.1g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.1g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.1g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 126mg
    • Natrium 1108mg
    • Zout 2.77g
    • Calcium 6%
    • Ijzer 2%
    • Potassium 4%
    • Vitamine C 5%
    • Vitamine A 4%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Meng de gamba's met de marinademix uit het pakje Conimex mix voor mihoen speciaal en 2 eetlepels Conimex wokolie. Wel de groenten-kruidenmix uit het pakje minstens 10 minuten in 0,5 dl heet water.

  2. Kook ondertussen de Conimex mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de noedels af, spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken. Was en snijd de paksoi in reepjes.

  3. Verhit een grote wok, schenk 2 eetlepels wokolie in en wok hierin de gamba's 2 minuten. Roerbak dan de paksoi 2 minuten mee. Voeg de gewelde groenten-kruidenmix en de mihoen toe en warm het gerecht goed door.

  4. Schep de mihoen in 4 diepe borden of kommen en serveer.