Kokosnasi met roodbaarsfilet

Heerlijke kokosnasi met roodbaardsfilet. Zet dit rijstgerecht eenvoudig en snel op tafel met dit recept en natuurlijk Conimex mix voor nasi speciaal, ketjap asin en natuurlijk Conimex geraspte kokos. Er is genoeg voor 4 personen.

0 stemmen

20 min
Mild

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst met wat Conimex Ketjap Asin gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de rijst vervolgens zonder deksel koud worden. Geregeld omscheppen versnelt dit proces.

Meng ondertussen de groentemix uit het pakje Conimex mix voor Nasi Speciaal met 1 dl heet water en laat dit ten minste 10 minuten staan. Snijd de visfilet in blokjes van 3-4 cm.

Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 el Conimex Wok Olie in en wok hierin de visblokjes in ca. 3 minuten voorzichtig gaar. Haal ze uit de wok en houd ze warm.

Maak de wok schoon en zet deze terug op het vuur. Laat de wok opnieuw goed heet worden. Voeg een el olie toe en wok hierin de groenten ongeveer 5 minuten. Meng de gewelde groentemix en de rijst erdoor. Voeg tot slot de kruidenmix uit het pakje Conimex mix voor Nasi Speciaal toe en wok nog 2 minuten.

Schep voorzichtig de gare visblokjes en de Conimex Geraspte Kokos door de nasi. Schep de kokosnasi op borden of in kommen.

Serveertip

Zet bij de kokosnasi met roodbaarsfilet Conimex Sojasaus en Atjar op tafel.

Variaties

Breng de kokosnasi eventueel verder op smaak met wat citroen- of limoensap. Vervang de visfilet door kip of in blokjes gesneden hamlapjes. Roerbak deze 8 minuten en voeg vervolgens direct de groenten toe.