Kokos nasi goreng met hamblokjes en groenten

Heerlijk Nasi goreng gerecht met in Conimex Wok Olie gebakken hamblokjes, rijst, nasigroenten en Seroendeng, een lekker mengsel van geroosterde pinda's en geraspte kokos. Lekker met kroepoek saté en Sambal Manis.

2 stemmen

20 min
Kruidig

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken. Wel de Conimex Kruidenmix voor Nasi Goreng volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit een wok, voeg 1 eetlepel Conimex Wok Olie toe en roerbak de hamblokjes 2 min. Voeg de nasigroenten toe en wok ze 5 min. mee.

Schep de kruidenmix door het ham-groentenmengsel. Voeg de rijst en de seroendeng toe, meng alles goed door elkaar en warm goed door.

Verdeel de Kokos nasi goreng met ham over 4 borden of diepe kommen.

Serveertip

Geef Conimex Smaakmakers Kroepoek Saté bij de Kokos nasi goreng met hamblokjes en groenten en zet ook Sambal Manis op tafel om zelf naar smaak toe te voegen.

Variaties

Bak van 2 gekluste eieren met een ½ theelepel Conimex Sambal Manis een dunne omelet. Snijd de omelet in reepjes en schep ze door de nasi.