Kokos nasi goreng met hamblokjes en groenten

Kokos nasi goreng met hamblokjes en groenten

Heerlijk Nasi goreng gerecht met in Conimex Wok Olie gebakken hamblokjes, rijst, nasigroenten en Seroendeng, een lekker mengsel van geroosterde pinda's en geraspte kokos. Lekker met kroepoek saté en Sambal Manis.

Servings

4

Prep

20 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 400 gram rijst
  • 250 gram hamblokjes
  • 600 gram nasigroenten
  • 1 zakje (39 gram) Conimex Kruidenmix voor Nasi
  • 4 eetlepels Conimex Seroendeng
  • 1 eetlepel Conimex Wok Olie
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 583
    • Eiwitten 25.2g
    • Koolhydraten incl. vezels 90.3g
    • Koolhydraten excl. vezels 85.6g
    • Suikers 5.5g
    • Vezels 4.7g
    • Vetten 14.8g
    • Verzadigde vetten 6.2g
    • Onverzadigde vetten 8.1g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 3.1g
    • Meervoudig onverzadigd vet 1.1g
    • Transvet 0.1g
    • Cholesterol 38mg
    • Natrium 1751mg
    • Zout 4.38g
    • Calcium 5%
    • Ijzer 9%
    • Potassium 25%
    • Vitamine C 24%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken. Wel de Conimex Kruidenmix voor Nasi Goreng volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit een wok, voeg 1 eetlepel Conimex Wok Olie toe en roerbak de hamblokjes 2 min. Voeg de nasigroenten toe en wok ze 5 min. mee.

  3. Schep de kruidenmix door het ham-groentenmengsel. Voeg de rijst en de seroendeng toe, meng alles goed door elkaar en warm goed door.

  4. Verdeel de Kokos nasi goreng met ham over 4 borden of diepe kommen.