Knoflooknoedels met paksoi en pittige Sweet Chili-kip

Dit noedels recept met paksoi en de kip in pittige sweet chili saus maken dit gerecht tot een zalig hapje. Door de kant en klare wok noedels is het ook nog eens vlot klaar!

3 stemmen

15 min
Pittig

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Pel de uien en de knoflook en snijd ze in reepjes. Snijd de paksoi in repen. Snijd de kipfilet in 6 stukken.

Verhit 2 eetlepels Conimex wok olie in een hapjespan en roerbak hierin de kip 3 minuten. Wok dan de helft van de uien 3 minuten mee. Schep de Conimex woksaus sweet chili erdoor en verwarm alles nog 5 minuten.

Verhit ondertussen een wok, schenk er 2 eetlepels wok olie in en wok hierin de rest van de uien en de paksoi 3 minuten. Bak dan de knoflook een minuut mee en schep de Conimex wok noedels (kant en klaar) erdoor. Laat het gerecht nog 2 minuten doorbakken en meng tot slot de peterselie erdoor.

Verdeel de noedels en de kip over 2 grote kommen en geef de Conimex kroepoek sweet chili erbij.

Serveertip

Zet bij deze knoflooknoedels met paksoi en pittige sweet chili-kip voor extra smaak en pit de Conimex Sambal Badjak en Ketjap Manis op tafel.

Variaties

De paksoi kun je vervangen door voorgesneden roerbakgroenten.