Knoflookmihoen met gehakt, lente-ui en limoen

Dit mihoen recept met rundvlees, lente ui en limoen is een speciale mihoen met kruidige ingrediënten als knoflook en peterselie. Een heerlijke combinatie van smaken in 1 zacht gerecht.

1 stem

15 min
Kruidig

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Meng de groente-kruidenmix uit het pakje Conimex mix voor mihoen speciaal met 0.5 dl kokend water en laat het tenminste 10 minuten staan.

Meng ondertussen de marinademix (uit het pakje) met 2 eetlepels Conimex wok olie en het gehakt, laat marineren.

Pel en snijd de knoflook in plakjes. Was en snijd de lente-uitjes klein. Boen ondertussen de limoen schoon en rasp de schil boven een schaaltje. Pers de limoen uit en vang het sap op.

Maak de mihoen klaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

Verhit een wok en voeg een eetlepel wok olie toe, wok het gehakt ca. 5 minuten. Voeg de knoflook, 2/3 van de lente-ui en de limoenrasp toe en wok deze 2 minuten mee. Roer de groente-kruidenmix erdoor en wok tot het droog begint te worden. Voeg dan de mihoen en de kruiden toe en wok nog 3 minuten. Voeg limoensap naar smaak toe en verdeel over de borden.

Serveertip

Deze knoflookmihoen met gehakt, lente-ui en limoen is lekker met een frisse salade van taugé, paprika en ijsbergsla.