Knoflookkoriandermie met gehakt en paprika

Dit recept rundvlees met kruidige saus en paprika is een heerlijk gevuld en simpel gerecht. Het rundergehakt en de woksaus knoflook koriander is helemaal heerlijk met de verse koriander garnering.

0 stemmen

20 min
Kruidig

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de Conimex mie nestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken. Snijd de uien in partjes. Maak de paprika’s schoon en snijd in ruitjes.

Verhit ondertussen 2 eetlepels Conimex wokolie in een wok en roerbak hierin het gehakt 3 minuten. Wok dan de uien en paprika 5 minuten mee. Schep de mie en 6 eetlepels Conimex woksaus knoflook koriander erdoor en laat het gerecht goed doorwarmen.

Verdeel de knoflookkoriandermie over 4 grote borden en bestrooi met wat koriander.

Serveertip

Zet bij deze knoflookkoriandermie met gehakt en paprika de Conimex Seroendeng en knapperige Kroepoek Bali op tafel.

Variaties

Lekker anders kan ook: Vervang voor een vegetarische variant het gehakt door vegetarisch gehakt of door stukjes tofu.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 588,0 kcal
Proteïnes 28,9 g
Suikers 19,0 g
Vezels 4,1 g
Vetten: 23,8 g
- Verzadigde vetten 8,2 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 10,2 g
Transvetten 0,5 g
Cholesterol 52,9 mg
Sodium 507,6 mg

* 1 portie = 100 g