Knoflookkoriandermie met gehakt en paprika

Knoflookkoriandermie met gehakt en paprika

Dit recept rundvlees met kruidige saus en paprika is een heerlijk gevuld en simpel gerecht. Het rundergehakt en de woksaus knoflook koriander is helemaal heerlijk met de verse koriander garnering.

Servings

4

Prep

15 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 250 g Conimex Mie Nestjes
  • 2 rode uien
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 400 g rundergehakt
  • 6 el Conimex Woksaus Knoflook Koriander
  • 3 el koriander, fijngehakt
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 588
    • Eiwitten 28.9g
    • Koolhydraten incl. vezels 68.7g
    • Koolhydraten excl. vezels 64.6g
    • Suikers 19.0g
    • Vezels 4.1g
    • Vetten 23.8g
    • Verzadigde vetten 8.2g
    • Onverzadigde vetten 13.7g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 7.3g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.4g
    • Transvet 0.5g
    • Cholesterol 53mg
    • Natrium 508mg
    • Zout 1.27g
    • Calcium 3%
    • Ijzer 14%
    • Potassium 16%
    • Vitamine C 202%
    • Vitamine A 2%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Kook de Conimex mie nestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken. Snijd de uien in partjes. Maak de paprika’s schoon en snijd in ruitjes.

  2. Verhit ondertussen 2 eetlepels Conimex wokolie in een wok en roerbak hierin het gehakt 3 minuten. Wok dan de uien en paprika 5 minuten mee. Schep de mie en 6 eetlepels Conimex woksaus knoflook koriander erdoor en laat het gerecht goed doorwarmen.

  3. Verdeel de knoflookkoriandermie over 4 grote borden en bestrooi met wat koriander.