Knoflookboontjes met sambalvis

Verrukkelijke knoflookboontjes met sambalvis. De sambalvis is lekker pittige visfilet door Conimex Sambal Oelek. De boontjes wok je met knoflook en Conimex Oestersaus en serveer je samen met de Conimex Chinese Eiermie. In slechts 20 minuten tijd staat dit heerlijke gerecht op tafel voor een diner voor 2.

0 stemmen

15 min
Kruidig

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Kook de Conimex Chinese Eiermie volgens de aanwijzing op de verpakking.

Maak de boontjes schoon en kook ze in ruim kokend water in ca. 3 minuten beetgaar. Afgieten.

Wrijf de visfilets in met de Conimex Sambal Oelek. Wentel ze door de bloem. Verhit een flinke laag Conimex Wok Olie in een koekenpan. Bak de filets in ca. 5 minuten aan beide kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en laat ze op keukenpapier goed uitlekken.

Pel en snijd ondertussen de knoflook in plakjes. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de knoflook en de boontjes ca. 3 min. Voeg de Conimex Oestersaus toe en warm goed door.

Verdeel de warme mie over 2 borden, leg de visfilets erop en geef de knoflookboontjes erbij.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de knoflookboontjes met sambalvis,Conimex Sambal op tafel.