Knoflook Koriander nasi met zwarte peperomelet en Kroepoek

Vegetarisch recept. Een in Conimex Wok Olie gebakken peperomelet, nasigroenten, rode uien en een heerlijke knoflook koriander woksaus. De cassave kroepoek geeft dit gerecht een lekker knappertje.

0 stemmen

15 min
Kruidig

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken. Rasp of snijd de uien fijn. Klop voor de omelet de eieren met de uien in een kom los. Breng op smaak met 1-2 tl grof gemalen zwarte peper en wat zout.

Verhit een wok, voeg 1 eetlepel Conimex Wok Olie toe en roerbak de nasigroenten 5 min. Voeg de rijst en de Knoflook Koriander woksaus toe en wok 2 min. mee.

Verhit 1 eetlepel wok olie in een koekenpan en bak de omelet in ca. 5 min. goudbruin aan de onderkant en droog aan de bovenkant.

Verdeel de nasi en de omelet over 4 grote borden. Bestrooi met wat kroepoek.

Serveertip

Serveer de Knoflook Koriander nasi met zwarte peperomelet en Kroepoek met Conimex Smaakmaker Sambal Manis voor wat extra pit.

Variaties

Vervang de nasigroenten door Thaise roerbakgroenten. Voeg voor extra pit aan het ei met de uien ook een theelepel sambal oelek toe.