Kipsandwich met pindasaus, komkommer en gebakken uitjes

De kip in deze kipsandwich is heerlijk gekruid met een kruidenmix voor bahmi van Conimex. De satésaus en de ketjap manis zorgen voor een indisch tintje aan dit verrukkelijke gerecht.

3 stemmen

15 min
Mild

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Snijd de kipfilet in dunne reepjes en meng deze met de Conimex kruidenmix voor Bahmi.

Verhit een wok, voeg 2 eetlepels Conimex wokolie toe en wok de kipreepjes ca. 5 minuten.

Was en snijd de komkommer in dunne plakjes of in smalle reepjes. Roer de Conimex pinda satésaus mix glad met 1 dl kokend water en Conimex ketjap manis.

Snijd de pistoletjes doormidden. Besmeer de onderste helften met pinda satésaus. Verdeel de kipreepjes en de komkommer over de broodjes. Strooi de Conimex gebakken uitjes erover en leg de bovenste helften erop.

Leg de broodjes op kleurige servetten of kleine bordjes

Variaties

Bestrooi deze kipsandwich met pindasaus, komkommer en gebakken uitjes met in dunne ringetjes gesneden lente-ui en/of fijngehakte koriander.