Kipfilet met noedels en Lemongrass, Coconut & Chili

Kipfilet met noedels en Lemongrass, Coconut & Chili

Geef je wokgerecht een intense Thaise smaak met deze Lemongrass, Kokos & Chili specerijenpasta.

Servings

2

Prep

15 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 200 g kipfilet
  • 200 g sugar snaps
  • 1 rode paprika
  • 3 lente-uien
  • 2 blokken Conimex Wok Noedels
  • 2 eetlepels Conimex Wokolie
  • 130 g Conimex Wok Paste Lemongrass, Coconut & Chili
  • Serveergrootte 2

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 696
    • Eiwitten 34.1g
    • Koolhydraten incl. vezels 81.2g
    • Koolhydraten excl. vezels 75.6g
    • Suikers 24.1g
    • Vezels 5.6g
    • Vetten 26.9g
    • Verzadigde vetten 10.9g
    • Onverzadigde vetten 15.6g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.5g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.5g
    • Transvet 0.1g
    • Cholesterol 70mg
    • Natrium 1346mg
    • Zout 3.37g
    • Calcium 7%
    • Ijzer 17%
    • Potassium 21%
    • Vitamine C 223%
    • Vitamine A 25%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Snij de sugar snaps in schuine stukjes, snij de paprika in reepjes en de lente-uitjes in smalle ringetjes. Snij tenslotte de kipfilet in blokjes.

  2. Bereid de Woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  3. Verhit 2 el. Wokolie in een wokpan en wok hierin de kipblokjes goudbruin en gaar. Voeg dan de sugar snaps en paprika toe en wok deze ca. 4 min mee. Voeg als laatste de lente-uitjes toe en wok deze nog even kort mee.

  4. Zet het vuur laag, voeg de Wok Paste toe en meng het goed door. Voeg dan de gekookte Woknoedels toe en verwarm het geheel nog even goed.