Kipfilet met noedels en Five Spices & Black Bean

Geef je wokgerecht een intense Chinese smaak met deze Five Spices & Black Bean specerijenpasta.

0 stemmen

15 min
Kruidig
Onze producten in dit recept

Ingrediënten (voor 2 porties)

  • 200 g kipfilet
  • 100 g verse peultjes
  • 125 g champignons
  • 125 g tauge
  • 1 rode peper
  • 50 g ongezouten cashewnoten
  • 2 blokken Conimex Wok Noedels
  • 2 eetlepels Conimex Wokolie
  • 130 g Conimex Wok Paste Five Spice & Black Bean (1 zakje)

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Snij de rode peper fijn, snij de peultjes in schuine stukjes en de champignons in vieren. Snij tenslotte de kipfilet in blokjes.

Bereid de Woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Verhit 2 el. Wokolie in een wokpan en wok hierin de kipfilet blokjes goudbruin en gaar. Voeg dan de rode peper, de peultjes en champignons toe en wok deze ca. 4 min. mee. Voeg als laatste de tauge en de cashewnoten toe en wok deze nog even kort mee.

Zet het vuur laag, voeg de Wok Paste toe en meng het goed door. Voeg dan de gekookte Woknoedels toe en verwarm het geheel nog even goed.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 803,0 kcal
Proteïnes 41,6 g
Suikers 22,7 g
Vezels 7,2 g
Vetten: 33,9 g
- Verzadigde vetten 8,5 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 9,3 g
Transvetten 0,1 g
Cholesterol 70,0 mg
Sodium 1.231,5 mg

* 1 portie = 100 g