Kipfilet met noedels en Five Spices & Black Bean

Kipfilet met noedels en Five Spices & Black Bean

Geef je wokgerecht een intense Chinese smaak met deze Five Spices & Black Bean specerijenpasta.

Servings

2

Prep

15 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 200 g kipfilet
  • 100 g verse peultjes
  • 125 g champignons
  • 125 g tauge
  • 1 rode peper
  • 50 g ongezouten cashewnoten
  • 2 blokken Conimex Wok Noedels
  • 2 eetlepels Conimex Wokolie
  • 130 g Conimex Wok Paste Five Spice & Black Bean (1 zakje)
  • Serveergrootte 2

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 803
    • Eiwitten 41.6g
    • Koolhydraten incl. vezels 88.1g
    • Koolhydraten excl. vezels 80.9g
    • Suikers 22.7g
    • Vezels 7.2g
    • Vetten 33.9g
    • Verzadigde vetten 8.5g
    • Onverzadigde vetten 23.8g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 6.6g
    • Meervoudig onverzadigd vet 2.7g
    • Transvet 0.1g
    • Cholesterol 70mg
    • Natrium 1232mg
    • Zout 3.08g
    • Calcium 8%
    • Ijzer 19%
    • Potassium 28%
    • Vitamine C 109%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Snij de rode peper fijn, snij de peultjes in schuine stukjes en de champignons in vieren. Snij tenslotte de kipfilet in blokjes.

  2. Bereid de Woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  3. Verhit 2 el. Wokolie in een wokpan en wok hierin de kipfilet blokjes goudbruin en gaar. Voeg dan de rode peper, de peultjes en champignons toe en wok deze ca. 4 min. mee. Voeg als laatste de tauge en de cashewnoten toe en wok deze nog even kort mee.

  4. Zet het vuur laag, voeg de Wok Paste toe en meng het goed door. Voeg dan de gekookte Woknoedels toe en verwarm het geheel nog even goed.