Ketjapkip met mini-maïs, kerstomaatjes en bieslook

Verrukkelijke Aziatische ketjapkip met mini-maïs, kerstomaatjes en bieslook. Witte rijst. knoflook, mais, kipfilet en tomaatjes roerbakken met Conimex Ketjap Asin, Conimex Sambal Manis en bieslook. In slechts 20 minuten staat dit rijstgerecht voor 4 personen al op tafel!

0 stemmen

20 min
Kruidig

Ingrediënten (voor 4 porties)

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snijd ondertussen de knoflook in dunne plakjes. Laat de minimaïskolfjes uitlekken en halveer de tomaatjes. Snijd de kipfilet in reepjes.

Verhit een wok, schenk er wat Conimex Wok Olie in en wok hierin de kipreepjes 8 minuten. Roerbak dan de knoflook, de Conimex Ketjap Asin en de Conimex Sambal Manis 2 minuten mee. Schep de maïs en de cherrytomaatjes erdoor en wok het kipmengsel nog een minuut.

Verdeel de warme rijst over 4 borden, schep de ketjapkip erop en bestrooi met de bieslook.

Serveertip

Zet voor extra smaak en pit bij de ketjapkip met mini-maïs, kerstomaatjes en bieslook Conimex Gebakken Uitjes en Conimex Sambal Oelek op tafel.

Variaties

Vervang de bieslook door fijngehakte koriander.

Voedingswaarden Per portie*
Energie (kcal) 556,0 kcal
Proteïnes 32,7 g
Suikers 10,6 g
Vezels 3,8 g
Vetten: 6,7 g
- Verzadigde vetten 1,4 g
- Onverzadigde vetten, waarvan: 45,2 g
Transvetten 0,0 g
Cholesterol 70,0 mg
Sodium 1.127,0 mg

* 1 portie = 100 g