Ingrediënten
ongegroepeerd
- 3 eieren
- 4 el Conimex Wokolie
- 2 el Conimex Ketjap Manis
- 1 el Conimex Gembersiroop
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Kluts de eieren los in een kom. Verhit een (koeken)pan met 2 el Conimex wokolie. Schenk het eimengsel in de pan. laat de ene kant van de omelet in ca. 3 minuten. gaar worden op laag vuur. Draai de omelet om en bak de andere kant in ca. 1 minuten gaar.
-
Snij de omelet in reepjes van 1 bij en marineer de reepjes in 2el Conimex Ketjap Manis.
-
Bak de gemarineerde eireepjes nog even kort in de pan op laag vuur en serveer ze bij de maaltijd.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers