Kerrie-kokossoep

De lekkerste kerrie-kokossoep maak je helemaal zelf met dit Oosterse recept met groentebouillon, Conimex Kerriesaus en Conimex Ketjap Manis. Serveer deze kerriesoep met kokos samen met Conimex Seroendeng. Dit Aziatische voorgerecht is ook verrukkelijk als opkikker op een warme zomerdag.

1 stem

10 min
Mild

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Pel en pers de teentjes knoflook.

Laat een grote wok goed heet worden. Voeg een el Conimex Wok Olie toe en roerbak hierin de knoflook 1 minuut. Voeg de bouillon toe en breng deze aan de kook.

Meng in een schaal de Conimex Kerriesaus met 2 flinke soeplepels hete bouillon. Roer dit mengsel door de rest van de bouillon en laat de soep 2 minuten doorkoken.

Breng de soep verder op smaak met een el Conimex Ketjap Manis. Schep de soep in diepe kommen en verdeel de Conimex Seroendeng erover. Serveer direct.

Serveertip

Deze Kerrie-kokossoep zijn een heerlijk voorgerecht

Variaties

Vervang de ketjap door een paar eetlepels Conimex Woksaus Curry Kokos of een scheutje sojasaus. Vervang de seroendeng door 100 g alfalfa.