Kerrie kip met Oosterse wokgroenten en noedels

Noedel recept met wokgroenten en kip. Snel en eenvoudig Oosters noedelgerecht met Kerrie kip en in Conimex Wok Olie gebakken wokgroenten. Serveer met kroepoek cassave voor een lekker knappertje.

229 stemmen

15 min
Mild
Onze producten in dit recept

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Snijd de kip in stukjes. Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze kort af met koud water en laat ze goed uitlekken.

Verhit de Conimex Wok Olie in een wok en roerbak de kip 2 minuten. Schep de Oosterse wokgroenten erdoor en roerbak ze 2 minuten mee. Voeg de Boemboe Boemboe Kerrie Wokgroenten en 200 ml water toe. Breng het al roerend aan de kook. Schep de groenten erdoor. Laat het geheel 5 minuten inkoken op een gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.

Schep de noedels erdoor en warm alles goed op. Verdeel de kerriekip en de wokgroenten over 4 borden.

Serveertip

Maak je Kerrie kip met Oosterse wokgroenten en noedels nog lekkerder met Conimex Kroepoek Cassave.

Variaties

De oosterse wokgroenten kunnen ook vervangen worden door nasigroenten of andere verse groenten. Voeg fijngehakte verse peterselie toe als extra smaakmaker.