Ingrediënten
ongegroepeerd
- 1 groentebouillonblokje
- 2 eetlepels Conimex Sojasaus
- 4 plakjes verse gemberwortel
- 1 teentje knoflook, geplet
- 1 eetlepel sesamolie
- 150 g shiitakes
- 1 baby paksoi
- 100 g baby maïskolfjes (uit blik, uitgelekt)
- 3 bosuitjes
- 2 eieren
- 2 blokken Conimex Wok Noedels
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Breng 750 ml water met het verkruimelde bouillonblokje aan de kook. Voeg de gember, knoflook, 1 eetlepel sesamolie en 2 eetlepels sojasaus aan de bouillon toe.
-
Snijd het onderste gedeelte van de steeltjes van shiitakes en roer de paddenstoelen door de bouillon. Laat de bouillon minimaal 30 minuten trekken.
-
Snijd intussen de baby paksoi in repen en voeg deze bij de bouillon. Halveer de baby maïskolfjes. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Kook de eieren 5-6 minuten in ruim water. Giet ze af en spoel ze koud. Pel de eieren en halveer ze.
-
Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Haal de gember en knoflook uit de bouillon. Schep de noedels in 3 kommen en verdeel vervolgens de baby paksoi, de maïskolfjes en de eieren over de kommen. Schenk de bouillon erop en strooi de bosui erover. Serveer de Japanse noedelsoep direct.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.