Ingrediënten
ongegroepeerd
- 4 lente-uien
- 3 el Conimex Sojasaus
- 1.5 tl Conimex Sambal Badjak
- 6 el ketchup
- 0.5 tl medium sherry (of Merin = japans kookwijn)
- 1 el Conimex Gembersiroop
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snijd de lente-uiten (ook het groen) in fijne ringetjes. Meng deze met de Conimex sojasaus, Conimex Sambal Badjak, ketchup ,sherry en Conimex Gembersiroop tot een gladde saus.
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers