Japanse dip

Japanse dip

Heerlijke Japanse dipsaus. In slechts 2 minuten al op tafel, of bewaar de dip nog eventjes in de koelkast met Conimex Sambal Badjak, sojasaus en gembersiroop.

Servings

4

Prep

2 min

Cook time

Pittig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 4 lente-uien
  • 3 el Conimex Sojasaus
  • 1.5 tl Conimex Sambal Badjak
  • 6 el ketchup
  • 0.5 tl medium sherry (of Merin = japans kookwijn)
  • 1 el Conimex Gembersiroop
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 46
    • Eiwitten 1.6g
    • Koolhydraten incl. vezels 9.6g
    • Koolhydraten excl. vezels 9.0g
    • Suikers 6.0g
    • Vezels 0.6g
    • Vetten 0.2g
    • Verzadigde vetten 0.1g
    • Onverzadigde vetten 0.1g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.0g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.0g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 829mg
    • Zout 2.07g
    • Calcium 1%
    • Ijzer 1%
    • Potassium 4%
    • Vitamine C 6%
    • Vitamine A 3%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Snijd de lente-uiten (ook het groen) in fijne ringetjes. Meng deze met de Conimex sojasaus, Conimex Sambal Badjak, ketchup ,sherry en Conimex Gembersiroop tot een gladde saus.