Indiase maïskoekjes met dip

Feestelijke Indiase maïskoekjes met dip. De dip is een heerlijke Conimex Sweet Chilisaus. De zelfgemaakte Indiase maïskoekjes zijn extra lekker en vol van smaak door Conimex Kruidenpasta Rode Curry is een geconcentreerde kruidenpasta met kokos en rode pepers. Serveer dit bij tapas, verjaardagsfeestje, barbecue en als verantwoord tussendoortje.

0 stemmen

20 min
Mild

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 0 porties)

Laat de maïskorrels uitlekken en meng ze met de Conimex Kruidenpasta Rode Curry. Roer een glad beslag van de bloem, het ei en de melk en schep de gekruide maïskorrels erdoor.

Verhit 2 el Conimex Wok Olie in de wok of koekenpan en bak hierin steeds 4 afgeplatte lepels van het maïsbeslag aan beide kanten bruin en gaar. Laat de koekjes uitlekken op keukenpapier.

Serveer de maïskoekjes met Conimex Sweet Chili Saus.

Serveertip

Deze indiase maïskoekjes met dip zijn een heerlijk bijgerecht.

Variaties

Voeg 2 eetlepels fijngehakte koriander toe aan het beslag.