Indiase dip

Indiase dip

Deze Indiase dip op basis van yoghurt, Conimex Djintan en wokolie is erg lekker bij pappadums. Maak deze dipsaus in slechts 2 minuten tijd.

Servings

4

Prep

2 min

Cook time

Mild en kindvriendelijk

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 el suiker
  • 4 el azijn
  • 2 dl dikke yoghurt
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 1 tl Conimex Djintan
  • 4 el verse mintblaadjes (fijngehakt)
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 105
    • Eiwitten 1.9g
    • Koolhydraten incl. vezels 5.9g
    • Koolhydraten excl. vezels 5.7g
    • Suikers 5.5g
    • Vezels 0.1g
    • Vetten 8.0g
    • Verzadigde vetten 2.1g
    • Onverzadigde vetten 5.8g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 0.4g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.0g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 6mg
    • Natrium 24mg
    • Zout 0.06g
    • Calcium 6%
    • Ijzer <1%
    • Potassium 2%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A 2%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Los de suiker al roerend op in de azijn. Meng dit met de yoghurt, de Conimex Wok olie, de Conimex djintan en de verse munt tot een gladde saus.