Hoisinvleesreepjes met Chinese kool en Wok Noedels

Heerlijke Hoisin vleesreepjes met in Conimex Wok Olie gebakken Chinese kool, ui, tomaat en Wok Noedels en met Hoisin woksaus en bieslook op smaak gebracht. Lekker met pikante kroepoek bali.

10 stemmen

15 min
Kruidig

Ingrediƫnten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Pel en snijd de ui in partjes. Snijd de tomaten in stukjes. Kookde noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten.

Laat een wok op een hoog vuur heet worden, knijp ca. 4 el Conimex Wok Olie in de wok en roerbak de ui 1 min. Voeg de vleesreepjes toe en wok 5 min.

Voeg de Chinese kool toe en roerbak nog 3 min. Schep de tomaat erdoor en voeg na 1 min. wokken de noedels toe. Goed mengen. Voeg de woksaus Hoisin en 2 el bieslook toe en warm goed door.

Verdeel de Hoisinvleesreepjes over 4 borden. Strooi de rest van de bieslook erover.

Serveertip

Geef bij de Hoisinvleesreepjes met Chinese kool en Wok Noedels lekker pikant kruidige Conimex Smaakmaker Kroepoek Bali bij.

Variaties

Vervang de vleesreepjes door grote garnalen, wok ze 3 min. en voeg dan de Chinese kool en 1 tl geraspte citroenschil toe.