Hoisinvleesreepjes met Chinese kool en Wok Noedels

Hoisinvleesreepjes met Chinese kool en Wok Noedels

Heerlijke Hoisin vleesreepjes met in Conimex Wok Olie gebakken Chinese kool, ui, tomaat en Wok Noedels en met Hoisin woksaus en bieslook op smaak gebracht. Lekker met pikante kroepoek bali.

Servings

4

Prep

15 min

Cook time

Kruidig

Share

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 kleine ui
  • 2 grote tomaten
  • 1 zak (250 gram) Conimex Wok Noedels
  • 4 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 500 gram varkensvleesreepjes
  • 400 gram panklare chinese kool
  • 10 eetlepels Conimex Woksaus Hoisin
  • 3 eetlepels fijngeknipt bieslook
  • Serveergrootte 4

    Hoeveelheid per portie

    • Energie kcal 625
    • Eiwitten 38.2g
    • Koolhydraten incl. vezels 63.1g
    • Koolhydraten excl. vezels 58.6g
    • Suikers 13.6g
    • Vezels 4.4g
    • Vetten 25.5g
    • Verzadigde vetten 7.9g
    • Onverzadigde vetten 17.0g
    • Enkelvoudig onverzadigde vetten 2.1g
    • Meervoudig onverzadigd vet 0.6g
    • Transvet 0.0g
    • Cholesterol 46mg
    • Natrium 1012mg
    • Zout 2.53g
    • Calcium 10%
    • Ijzer 8%
    • Potassium 27%
    • Vitamine C 48%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Pel en snijd de ui in partjes. Snijd de tomaten in stukjes. Kookde noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten.

  2. Laat een wok op een hoog vuur heet worden, knijp ca. 4 el Conimex Wok Olie in de wok en roerbak de ui 1 min. Voeg de vleesreepjes toe en wok 5 min.

  3. Voeg de Chinese kool toe en roerbak nog 3 min. Schep de tomaat erdoor en voeg na 1 min. wokken de noedels toe. Goed mengen. Voeg de woksaus Hoisin en 2 el bieslook toe en warm goed door.

  4. Verdeel de Hoisinvleesreepjes over 4 borden. Strooi de rest van de bieslook erover.