Ingrediënten
ongegroepeerd
- 350 gram rijst
- 250 gram kastanje champignons
- 6 lente-uien
- 2 tenen knoflook
- 3 eetlepels Conimex Wok Olie
- 10 eetlepels Conimex Woksaus Hoisin
- 75 gram ongezouten cashewnoten
- 20 g Conimex Cassave 75g
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel met koud water tot de rijst koud is en laten uitlekken.
-
Halveer de champignons. Snij de lente-uitjes in schuine stukjes en de knoflook in plakjes.
-
Verwarm een wok op hoog vuur, voeg de wok olie toe en wok de champignons met de uitjes en knoflook 3 min. Schep de rijst erdoor en roerbak tot de rijst goed warm is. Roer de Conimex woksaus Hoisin erdoor. Goed doorwarmen.
-
Schep de cashewnoten door de hoisinrijst. Verdeel over 4 borden of grote kommen, bestrooi met wat knapperige kroepoek en geef de rest los erbij.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.