Ingrediënten
ongegroepeerd
- 2 rode pepers
- 250 g kipfilet
- 1 theelepel maïzena
- 2 el geraspte gember
- 2 eetlepels Conimex Woksaus Hoisin 175ml
- 2 eetlepels Conimex Sojasaus
- 2 baby paksoi
- 200 g aspergebroccoli
- 1 scheutje Conimex Wokolie
- 40 g cashewnoten
- 1 zak Conimex Java Kroepoek 75 g
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snijd 1 rode peper fijn. Meng de hoisin woksaus, sojasaus en 2 eetlepels water door elkaar. Voeg de rode peperringetjes en de geraspte gember toe. Snijd de kipfilet in blokjes en schep de maïzena erdoor.
-
Snijd de baby paksoi grof en halveer de aspergebroccoli. Snijd 1 rode peper in dunne ringetjes.
-
Verhit de wokolie in een wok en bak hierin de kip goudbruin. Voeg de paksoi en de aspergebroccoli toe en roerbak alles 2-3 minuten op hoog vuur. Blus de groenten af met de helft van het hoisinmengsel en laat het vocht bijna helemaal verdampen. Voeg dan de rest van het hoisinmengsel toe.
-
Voeg de cashewnoten toe en roerbak alles nog even kort door. Verdeel het gerecht over 4 borden. Serveer met Java kroepoek.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.