Ingrediënten
- 2 theelepels sesamolie
- 1 courgette, grof gesneden
- 1 teentje knoflook gepeld
- 2 bosuitjes, in dunne ringetjes
- 2 theelepels geroosterd sesamzaad
Bereidingswijze
-
Zet een wok op hoog vuur en schenk de sesamolie in de pan. Roerbak de courgette kort totdat de groente begint te kleuren. Knijp de knofloop uit of hak deze fijn.
-
Voeg de knoflook toe en roerbak nog 1 minuut mee. Bestrooi voor het serveren de Hobak Namool of roergebakken Koreaanse courgette met de bosui en hetsesamzaadjes.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.