Ingrediënten
ongegroepeerd
- 800 g broccoli
- 1 rode ui
- 1 rode puntpaprika
- 1 prei
- 250 g sugar snaps
- 200 g sojabonen
- 1 bosje koriander
- 75 g geroosterde cashewnoten
- 6 el Conimex lemongrass en chili woksaus
- 1 scheutje Conimex Wokolie 3,7 g
- 75 g Conimex Kroepoek Jakarta
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Pel en snipper de ui. Snij de prei in halve ringen.
-
Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snij in dunne reepjes.
-
Hak de koriander en de cashewnoten en zet even apart.
-
Verhit een scheut wokolie en fruit de ui. Voeg de prei, paprika en sugarsnaps toe, dan het halve flesje woksaus en roer het geheel 2 minuten door op hoog vuur.
-
Voeg de broccoli rijst toe en wok in ongeveer 2 minuten gaar.
-
Verdeel het gerecht over de borden en strooi de sojabonen eroverheen. Garneer met de cashewnoten, koriander en Kroepoek Jakarta.
Ontdek al onze producten:
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers
Sambal Oelek geeft een heerlijke smaak aan aziatische gerechten. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers.