Granita van groene thee en gember

Deze heerlijke granita van groene thee en gember heeft een verrukkelijk Aziatisch tintje en is extra lekker door Conimex Gembersiroop. Maak deze granita gewoon in de vriezer. En vergeet niet regelmatig te roeren.

0 stemmen

10 min
Mild en kindvriendelijk
Onze producten in dit recept

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 2 porties)

Pers de citroen uit. Zeef het sap en meng het met de Conimex Gembersiroop en de groene thee. Breng het mengsel op smaak met suiker en roer tot deze is helemaal is opgelost.

Schenk de thee in een afsluitbaar bakje, plaats dit in de vriezer en laat het in 3-4 uur bevriezen. Roer het regelmatig met een vork door.

Roer de bevroren thee met een vork goed los. Schep de granita in glaasjes en serveer direct.

Serveertip

Je kunt van deze frisse granita van groene thee en gember ook maken met limoen of sinaasaapel. Vervang de citroen door limoen of een halve sinaasappel.