Gewokte wortel, taugé en seroendeng

Heerlijke vegetarische gewokte wortel, taugé en seroendeng. Extra lekker door Conimex Seroendeng. Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen en smaakt niet alleen erg lekker bij bahmi, maar ook bij Nasi Goreng. Maak dit rijstgerecht voor 4 personen in slechts 20 minuten tijd.

0 stemmen

15 min
Mild
Onze producten in dit recept

Ingrediënten

Bereidingswijze (voor 4 porties)

Schrap de worteltjes en snijd ze in lange reepjes of schuine plakjes. Breng in een ruime pan een flinke laag water met 0,5 tl zout aan de kook.

Laat een grote wok goed heet worden, schenk er 2 el Conimex Wok Olie in en wok hierin de wortelreepjes 3 minuten. Voeg de Conimex mix voor Bahmi en 1 dl water toe en laat dit 1 minuut pruttelen. Schep de taugé, de koriander, de Conimex Seroendeng en de pinda's erdoor en warm even door.

Laat de Conimex Mihoen in het kokende water ongeveer 15 seconden koken. Giet de noedels direct af in een vergiet.

Schep de warme mihoen in diepe borden of kommen en schep de groenten erover.

Serveertip

Zet voor de liefhebbers bij de gewokte wortel, taugé en seroendeng Conimex Sambal en Conimex Ketjap op tafel.

Variaties

Vervang de worteltjes door sperziebonen of in ruitjes gesneden snijbonen.