Ingrediënten
ongegroepeerd
- 250 g Conimex Wok Noedels
- 2 paprika's
- 1 grote prei
- 2 lente-uitjes
- 250 gram gepeld en gekookte koningsgarnalen
- 1 eetlepels Conimex Wok Olie
- 8 eetlepels Conimex Woksaus Sweet Chili
Bereidingswijze
ongegroepeerd
-
Snij de paprika's in blokjes en de prei en lente-ui in dunne ringen.
-
Kook de Conimex woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verhit 1 el Wokolie, wok de paprika en prei ca. 3 minuten op een hoog vuur.
-
Voeg de garnalen en 8 el Conimex sweet chili woksaus toe en wok tot de garnalen gaar zijn.
-
Voeg de wok noedels toe en warm alles al omscheppend goed door.
-
Serveer de gewokte sweet chili garnalen met wok noedels in een diepe kom, en bestrooi het gerecht met lente-ui ringen
Ontdek al onze producten:
Seroendeng is een strooisel van geroosterde kokos, pinda's en specerijen. Heerlijk als garnering bij een Bami- of Nasigerecht.
Gebakken Uitjes zijn heerlijk als bijgerecht bij Nasi, Bami en andere Aziatische gerechten.
Atjar is Indonesisch voor zoetzure groenten. De frisse smaak van Atjar past goed bij gekruide gerechten zoals Nasi of Bami.
Sambal Badjak is een gebakken sambal die zorgt voor een kruidige en milde smaak. Deze sambal is gemaakt met duurzaam geteelde chilipepers